Maksu ja toimitus

Maksutavat

Suomalainen verkkopankki ja maksukortit

Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla. Verkkopankin kautta maksettaessa käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Euroloan.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Huomioithan maksukortilla maksaessasi mahdollisen pankkikohtaisen (esim. Nordealla) verkkomaksujen erillisen eston. Kortin verkkomaksuominaisuuden aktivoimiseksi ole yhteydessä pankkisi asiakaspalveluun. Verkkokaupan maksujen vastuullisena välittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4)

 

Toimitus

Keskimääräinen toimitusaika on 3-5 arkipäivää,  mikäli tuote on varastossa.  Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 4-8 viikkoa tilauksesta. Saat ilmoituksen, kun tilaus on saapumassa. Toimitamme kaikki tuotteet ilmaiseksi Euroopan sisällä. Jos haluat toimituksen Euroopan ulkopuolelle, lähetä sähköposti osoitteeseen info@karuwood.fi.

TOP