Tarina

Karuwoodin tarinan alku Pian ja Kirsin kertomana

Sinullekin on varmasti käynyt näin…suunnittelet uuden tuotteen hankkimista, mutta et mistään löydä juuri sellaista kuin haluaisit.  Sinulla on tietty mielikuva mielessäsi, mutta sellaista tuotetta ei löydy mistään. Näin meillekin kävi.

Olimme tulleet siihen ikään, että se suomalainen haave eli oma mökki oli toivelistalla. Olihan se meidänkin saatava.  Kumpikin aloimme tahoillamme rakentaa unelmien mökkiä.  Pia Nauvoon ja Kirsi Ruovedelle, Näsijärven rannalle, lapsuuden maisemiin.

Vihdoin koitti se päivä, että saimme ryhtyä suunnittelemaan sisustusta. Mahtavaa! Sisustuslehtipinot olivatkin jo korkeat. Mutta… Mikä pettymys. Sellaisia huonekaluja, joita halusimme, ei ollutkaan. Niinpä neuvokkaina naisina teimme ne itse. Ensin teimme pöydän ja naulakon Pialle, sitten ladonovet Kirsille.

Näin syntyi KARU

Teemme tätä yhtä suurella sydämellä, kuin ne ensimmäiset huonekalut, jotka itse valmistimme. Nyt tuotteet valmistaa puuseppä, joka on yhtä innoissaan kuin mekin. Tuotteet ovat karun kauniita, industrial-tyylisiä huonekaluja, jotka on tehty kestämään aikaa ja kulutusta.

Karu kestää elämää kanssasi.

Yrityksen toinen vaihe käynnistyi vuoden 2020 loppupuolella poikkeuksellisissa oloissa. Anssi hankki yrityksen omistuksen Pialta ja Kirsiltä laajentaakseen Sukarwoodin tuotevalikoimaa valaisimista huonekaluihin. Molempien yritysten keskittyminen uusiutuviin ja kierrätettyihin materiaaleihin palvelee asiakkaita, joille kestävyys ja luonnonmukaisuus ovat tärkeitä arvoja. 

TOP